El Sant Cugat FC guanya i convenç amb un gran joc ofensiu

Les vermell-i-negres derroten per 4-1 al Fundació Terrassa 1906 al Zem Jaume Tubau amb una gran segona meitat

El Sant Cugat FC femení ha derrotat per 4 gols a 1 al Fundació Terrassa FC 1906 en el partit disputat al camp de futbol de la ZEM Jaume Tubau aquest diumenge 21 d'abril. Amb aquest resultat, les vermell-i-negres sumen el seu cinquè partit consecutiu sense conèixer la derrota.

L'entrenador del Sant Cugat FC, Rubén Hurtado, ha sortit amb un plantejament clarament ofensiu, buscant la pressió alta i la recuperació després de pèrdua. Les santcugatenques no han trigat a aconseguir trencar la defensa del Terrassa. Ha estat al minut 7 de partit. La central Kiki, molt activa en defensa, ha recuperat una pilota i ha vist la incorporació d'Eli Romero per banda dreta. La capitana ha aixecat el cap i ha posat una passada de la mort perquè Paula Bolta, que entrava des de segona fila, marqués a plaer.

Després del gol el Sant Cugat FC ha continuat amb el mateix pla de partit, buscant contínuament passades en profunditat a l'esquena de la defensa del Fundació Terrassa 1906. Las vermell-i- negres buscaven el segon gol i, primer Marta Feliu, i a continuació Ari Forment, han avisat amb xuts des de fora de l'àrea que han complicat les coses a la portera del Terrassa.
El Sant Cugat FC dominava, però al minut 20 el Terrassa ha tret petroli de la seva primera ocasió del partit, i Gisela San Emeterio ha posat l'empat a 1 amb un xut llunyà que ha quedat fora de l'abast de la portera Bouda Benazid. El partit finalment ha marxat al descans amb el resultat d'1-1.

El Sant Cugat FC sentencia el partit a la segona part

Els primers minuts de la segona part han estat bastant plans, sense domini clar de cap dels dos equips ni ocasions clares de gol. Davant d'aquesta situació, l'entrenador del Sant Cugat FC, Rubén Hurtado, ha decidit moure la banqueta. La número 10, Elena Benítez, ha entrat al camp i ha sigut una de les artífexs de la millora en el joc ofensiu de les santcugatenques. L'extrem ha desbordat constantment per banda dreta i ha estat un autèntic mal de cap per la defensa del Terrassa. La crescuda de l'equip de Sant Cugat s'ha vist premiada ràpidament amb el segon gol de la tarda, que ha aconseguit Eli Romero amb un xut potent des de fora de l'àrea.

A partir d'aquest segon gol el Sant Cugat FC ha continuat creixent i ha dominat el partit completament. Elena Benítez ha tingut el tercer gol a les seves botes en dues ocasions, però el seu xut creuat que ha sortit fregant el pal, primer, i la gran aturada de la portera terrassenca després, ho han impedit. Ha estat al minut 76 quan l'àrbitre ha xiulat un clar penal comès sobre Paula Bolta, que Ari Forment s'ha encarregat de transformar (3-1). El Sant Cugat FC encara ha tingut temps de marcar el quart, i definitiu gol, de nou a les botes de la capitana i una de les jugadores més destacades del partit, Eli Romero, després d'una assistència de Paula Bolta.

En acabar el partit, l'entrenador del Sant Cugat FC, Rubén Hurtado, s'ha mostrat "molt content per la victòria". "Sabíem que seria un partit d'anada i tornada i, tot i que a la primera part ens han creat perill, a la segona hem pogut tenir el domini. Nosaltres a dalt som molt ràpides i hem pogut aprofitar els espasi. El resultat ha sigut inclús curt perquè la seva portera ha tret moltes ocasions clares" ha afegit el míster.