El Sant Cugat FC iniciarà la 1a Catalana visitant el camp de la UE Rubí

Els vermell-i-negres han quedat enquadrats en el grup 2 de la 1a Catalana, després de quedar-se el darrer any a les portes de l'ascens

El masculí del Sant Cugat FC ja coneix el seu ordre de partits de la temporada vinent, i és que els vermell-i-negres han quedat enquadrats en el grup 2 de la 1a Catalana. Amb això, el conjunt santcugatenc debutarà a casa de la UE Rubí, entre el 2 i 3 d'octubre, en un partit en el qual buscaran sumar els primers 3 punts de la competició.

Oriol Alcázar, tècnic del Sant Cugat FC, valora l'inici de la temporada: "Ja vam coincidir amb ells la darrera temporada i ens coneixem prou bé. Serà un partit molt igualat, però nosaltres treballarem per endur-nos el partit". En la darrera temporada, els santcugatencs van guanyar els 2 partits (2 a 1 en l'anada i 0 a 3 en la tornada).

Més info: El Sant Cugat FC aposta per Oriol Alcázar, després de la gran temporada feta

D'altra banda, el primer partit que jugaran els santcugatencs com a local serà vers el FC Atlètic Sant Just i, durant la 1a volta, rebran les visites de l'AEC Manlleu, el FC Santboia, el Vic Unió Esportiva, el CF Can Vidalet, la UE Sant Idelfons i el Vic Riuprimer REFO FC. Per contra, el CE Júpiter, la UE Tona, la Unió Atlètica Horta, el CF Sabadell Nord i el FC Santfeliuenc seran els desplaçaments dels santcugatencs en la 1a fase de la competició. "És un grup amb bastant nivell i, tot i que la Unió Atlètica Horta i el FC Santfeliuenc seran els rivals a batre, crec que hi haurà molta igualtat" afegeix Alcázar.

Amb tot, el tècnic santcugatenc considera que l'equip ha de fer un pas endavant i ser més ambiciosos: "Hem de ser conscients que no ens hem d'obsessionar amb l'ascens a la 3a Federació, però sí que hem de ser ambiciosos i seguir amb la línia de l'any passat, amb la intenció d'estar entre els millors equips del grup".

 
 
Comentaris

Destaquem