El Sant Cugat FC i el Kaptiva Sports Academy BCN estrenyen lligams

Ambdós clubs han oficialitzat la seva afiliació i el Sant Cugat FC podrà comptar amb els jugadors federats de Kaptiva Sports

El Sant Cugat FC i el Kaptiva Sports Academy BCN han oficialitzat el seu acord de col·laboració i, d'ençà d'aquesta temporada, l'acadèmia internacional serà un club afiliat a l'entitat santcugatenca. Amb l'afiliació, el club vermell-i-negre podrà entrenar, formar i convocar als jugadors federats que formin part de Kaptiva Sports.

Kaptiva Sports és una companyia especialitzada a potenciar les aptituds futbolístiques de jugadors i jugadores en categoria cadet i juvenil de països de fora d'Espanya. Amb seu central a Barcelona, però amb residència a Sant Cugat, a l'International Europa School, Kaptiva Sports facilita un pla integral d'estudis a tots els seus futbolistes.

Per a Ferran Benet, director esportiu del Sant Cugat FC: "L'afiliació permetrà als joves de Kaptiva Sports mesurar i desenvolupar el seu nivell en el futbol català i a nosaltres en donarà la possibilitat de conèixer diferents cultures a partir de l'esport. Així que tindrem aquest doble vessant esportiu i cultural".

 
 
 
Comentaris

Destaquem