El Sant Cugat FC perd i necessita un miracle per ser en la Superlliga Catalana

Els vermell-i-negres han caigut davant un rival directe per aconseguir un bitllet per a la nova competició de la Federació Catalana de Futbol i diuen adeu virtualment a la seva classificació

El masculí del Sant Cugat FC ha perdut 1 a 2 vers el CE Sabadell FC B, en un partit a vida o mort per tenir encara opcions de classificar-se per a la Superlliga Catalana, el dissabte 13 de maig. Els vermell-i-negres han sortit conscients de tot el que estava en joc en aquest frenètic duel, no obstant això, han tingut problemes amb l'encert i s'acomiaden virtualment de classificar-se a la nova competició de la Federació Catalana de Futbol.

Així doncs, el partit no ha començat de la millor manera per als locals, i és que en els primers compassos els sabadellencs s'han avançat en el marcador. El Sant Cugat FC ha tingut el descans per refer-se i buscar una manera de capgirar l'electrònic, no obstant això, només arrencar han encaixat un gol molt dur psicològicament. Sense res a pedre, els vermell-i-negres han intentat donar la volta, però no ha estat fins al minut 83 que Manel Montoya ha pogut retallar distàncies. Tot i que els santcugatencs ho han intentat, ja no hi ha hagut temps a més i el duel ha acabat amb l'1 a 2.

Amb aquesta derrota, els vermell-i-negres encadenen 3 desfetes consecutives i necessiten un miracle per tenir alguna opció de lluitar per la Superlliga Catalana en les 2 darreres jornades. El pròxim duel del Sant Cugat FC serà a casa del FC Martinenc, el diumenge 21 de maig.