El Sant Cugat FC es retroba amb el triomf amb una contundent golejada

Les vermell-i-negres no han tingut pietat i han endossat un 7 a 0 a l'ENFAF Andorra

El femení del Sant Cugat FC ha gaudit d'una còmoda victòria, i és que les santcugatenques s'han imposat 7 a 0 a l'ENFAF Andorra, el diumenge 21 de novembre. Tot i l'elevat resultat, les vermell-i-negres els ha costat trencar en el partit i no ha estat fins a la 2a part que han pogut sentenciar.

D'aquesta manera, Lídia Rubio ha pogut obrir l'electrònic en el minut 15. Tanmateix, el Sant Cugat FC els costava arribar i no ha estat fins al tram final que ha arribat el 2 a 0, un gol que ha estat en pròpia porteria del conjunt andorrà.

El guió del partit ha estat molt diferent en la represa, i és que en els primers minuts, Laura Sese ha posat el 3 a 0 des del punt de penal. A partir d'aquí, les vermell-i-negres han començat a arribar amb més facilitat i, amb 2 gols més de Lídia Rubio i dianes de Marta Tomás i Elena Monsonís, el Sant Cugat FC ha pogut sentenciar el partit.

Nacho Casanova, entrenador de l'equip santcugatenc, es mostra molt content amb el triomf: "Veníem d'una dolorosa derrota, així que ens ha anat molt bé poder guanyar d'aquesta manera el partit. Hem dominat, i tot i que en la primera part ens ha costat moure la pilota, hem pogut sentenciar en la 2a part".

Així doncs, les santcugatenques sumen el 6è triomf de la temporada i se situen en la 4a posició, a només 3 punts del SE AEM B, primer equip a disputar les fases d'ascens. En la pròxima jornada, la darrera de la 1a volta, el Sant Cugat FC visitarà el CF Femení Manu Lanzarote, el diumenge 28 de novembre. "Ens falta un punt de personalitat amb els equips d'amunt, així que esperem poder donar la nostra millor imatge en la pròxima jornada. Si sortim amb confiança, estic segur que podrem sumar" ha sentenciat Casanova.