El Sant Cugat FC es retroba amb el triomf davant de la UE Cornellà

Les santcugatenques sumen els 3 punts en la seva visita a la Fundació UE Cornellà, gràcies a les dianes de Laura Sesé i Ariadna Forment

El femení del Sant Cugat FC torna a somriure gràcies al seu triomf per 0 a 2 a la Fundació UE Cornellà, el diumenge 11 d'abril, i és que les vermell-i-negres acumulaven 3 jornades consecutives sense sumar els 3 punts. Així doncs, l'equip, amb les dianes de Laura Sesé i Ariadna Forment, es manté en el grup capdavanter.

El partit ràpidament s'ha posat de cara per les santcugatenques, i és que en el minut 17, a la sortida d'un córner, Laura Sesé ha enviat de cap la pilota dins la xarxa. A més, en un xut de Forment, la santcugatenca ha provocat un penal que ella mateixa s'ha encarregat de materialitzar.

En la segona part, les rivals s'han situat millor sobre el camp, no obstant això, les vermell-i-negres han pogut trobar igualment espais i han pogut ampliar el seu avantatge. No obstant això, el marcador ja no s'ha mogut del 0 a 2 de la mitja part.

Tono Cadevall, tècnic del Sant Cugat FC, valora el triomf de l'equip: "Hem realitzat una gran primera part, amb moltes ocasions i amb encert. A més, defensivament hem estat molt sèries. Tot i que en la segona part elles han corregit els errors i s'han tancat, hem seguit creant perill a l'esquena de la defensa".

Amb el triomf, les santcugatenques escalen fins a la 5a posició i se situen a 7 punts del CD Fontsanta-Fatjó, líder de la Preferent i en places d'ascens. En la pròxima jornada, l'equip rebrà, el diumenge 18 d'abril, al CE Llerona, cuer de la classificació. "Cap partit és fàcil en aquesta categoria, així que sortirem a guanyar i a tenir la pilota, per a partir d'aquí poder créixer dins l'enfrontament" ha sentenciat Cadevall.