El Sant Cugat FC surt victoriós en un part boig que ha comptat amb 9 gols

Els vermell-i-negres han suat la samarreta de valent per trencar una mala dinàmica de 3 derrotes consecutives

El masculí del Sant Cugat FC ha aconseguit imposar-se 5 a 4 al FC Martinenc, en un partit boig i amb fases de bon joc d'ambdós conjunts, el dissabte 21 de gener. En una delícia d'enfrontament per a l'aficionat neutral, els vermell-i-negres han fet valer el seu potencial ofensiu per endur-se els 3 punts i trencar així una ratxa de 3 derrotes consecutives.

El partit ha estat una bogeria des dels compassos inicials, i és que en el minut 2, els visitants han pogut posar-se per davant en el marcador. El gol, però, no ha fet arronsar-se als santcugatencs, que ràpidament han igualat l'electrònic amb una diana d'Antonio Hernández. El deliri inicial encara no havia acabat, i és que en el minut 11, els barcelonins tornaven a agafar la iniciativa en el marcador (1 a 2). Amb els pas dels minuts, ambdós conjunts s'han asserenat i això ho ha aprofitat Sergio Mulero per posar les taules de nou, instants abans del pas pels vestidors.

En la represa, el partit ha tornat a embogir, i és que amb només 3 minuts, els vermell-i-negres han anotat 2 dianes gràcies a Ruy Gama i Mario Victorio per agafar aire. Els visitants, no obstant això, no havien dit la seva última paraula i, de nou, en uns minuts frenètics, aconseguien 2 gols per tornar a empatar el partit. En el tram final, ha aparegut Guillem Benet, recentment recuperat d'una lesió que l'havia deixat fora dels terrenys de joc durant 11 mesos, per anotar el definitiu 5 a 4 i portar l'eufòria a la ZEM Jaume Tubau.

Amb aquesta victòria, el Sant Cugat FC suma els seus primers punts del 2023 i trenca una mala ratxa de 3 derrotes consecutives. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres visitaran el CE Atlètic Lleida, el dissabte 28 de gener, conjunt que es troba en la 2a posició.