El Sant Cugat FC tira d’èpica en un frenètic partit

Els vermell-i-negres empaten a 5 davant l'Atlètic Sant Just en un enfrontament vibrant en què han hagut d'igualar dos cops un desavantatge de dos gols

El Sant Cugat FC empata a 5 davant l'Atlètic Sant Just en un vibrant enfrontament i suma el segon punt de la temporada. En el partit disputat el dissabte 9 d'octubre, els santcugatencs han hagut de remuntar dues vegades un desavantatge de dos gols (0-2 i 3-5), però han acabat empatant el matx.

L'enfrontament ha començat de forma elèctrica i és què en les dues primeres arribades, l'Atlètic Sant Just ha marcat dos gols. Tot i això, el Sant Cugat FC ha reaccionat bé i ha contestat posant l'empat en el marcador amb només 15 minuts disputats, gràcies a un penal convertit per Joan Manel Novo i una diana de Marc Rodríguez. Els vermell-i-negres han pogut igualar el desavantatge, però la defensa avançada dels locals ha fet que els visitants es tornessin a avançar en el marcador 2-3. Seguidament, els d'Oriol Alcázar han estat superiors i han tingut ocasions, però no han pogut tornar a igualar el matx abans del descans.

El segon temps ha estat igual que el primer, els santcugatencs han pogut empatar a 3 amb un bon gol de Marc Rodríguez, però els errors defensius l'han tornat a penalitzar i el conjunt rival ha marcat dos gols per posar el 3 a 5 en el marcador. Després d'un altre cop dur, el Sant Cugat FC ho ha continuat intentant, però sense trobar amb claredat la porteria rival. Tot i tornar a estar per darrere en el marcador, en els instants finals els locals han tirat d'ofici i un altre penal convertit per Guillem Benet i un gol de Jordi Rodríguez han posat el 5-5 final en un partit per a recordar.

Després del partit, l'entrenador del Sant Cugat FC, Oriol Alcázar, ha valorat l'empat: "Per l'aficionat ha estat un partit en què s'ho haurà passat bé, però hi ha hagut un descontrol constant, tant en atac com en defensa, ha estat un partit d'adrenalina i amb moltes emocions. Mai havia viscut un partit d'aquest tipus, crec que hem de fer una anàlisi profund del que ha succeït". Tot i el punt aconseguit, el tècnic destaca que hi ha marge de millora: "Necessitem millorar perquè amb un partit com el d'avui costarà molt competir a la categoria. Hem fet moltes coses bé, perquè hem marcat cinc gols, però necessitem millorar moltes altres".

La propera jornada el Sant Cugat FC visita el camp del CE Júpiter el 17 d'octubre a les 12:00 hores. "Serà un partit complicat, ja ens coneixem de la temporada passada i allà sempre és un partit molt dur" ha sentenciat Alcázar.

D'àrea a àrea a la 1a part

Els dos equips han començat amb una pressió alta que ha fet que cap tingués el domini del joc. Tot i això, quan semblava que els vermell-i-negres volien prendre la iniciativa, una pèrdua en zona defensiva ha provocat el primer gol per a l'Atlètic Sant Just en un mà a mà que no ha pogut aturar Guillem Nadal. A més a més, per afegir problemes al mal inici, els d'Oriol Alcázar no s'han acabat de refer del primer gol i en la segona arribada, els visitants han fet el 0-2 quan només s'han disputat 8 minuts de partit.

Amb 0-2 els santcugatencs no han donat el seu braç a tòrcer, i després d'un desplaçament en llarg, Marc Rodríguez amb una bona jugada per la dreta ha provocat un penal pels locals. El Sant Cugat FC, no ha perdonat la pena màxima i Joan Manel Novo l'ha convertit per a l'1-2. Els locals han reaccionat al mal inici i han començat a dominar el partit i gràcies a això, en la seva primera arribada clara, han pogut igualar el marcador. Després d'una combinació de Jordi Ranera amb Arnau Benet, aquest ha posat la pilota dins l'àrea per Marc Rodríguez que ha fet el 2-2 en un inici boig de partit.

Després del gol, el Sant Cugat FC ha volgut tenir la pilota, però també ser directe i en una passada llarga Jordi Ranera ha caigut a la frontal de l'àrea, el davanter ha demanat targeta vermella per ser l'últim home, però l'àrbitre només ha castigat la infracció amb groga. Posteriorment a l'acció, els visitants han aprofitat la seva acció d'atac i amb un bon xut per l'escaire han posat el 2-3 en l'electrònic.

Tot i tornar a veure's per sota en el marcador els vermell-i-negres han seguit mirant a la porteria rival i han tingut apropaments amb perill, però la falta de contundència en els darrers metres ha evitat el tercer gol. Ja a les acaballes de la primera part, el partit ha agafat un ritme mes baix, però els locals han tingut el 3-3. Joan Manel Novo ha picat una falta lateral i Jordi Rodríguez ha rematat al travesser i s'ha arribat al descans d'una frenètica primera part.

Premi en forma de punt per a un insistent Sant Cugat FC

La segona part ha començat igual que la primera, amb els dos conjunts intentant buscar la porteria rival. Primer, els santcugatencs a la sortida d'un corner amb xut de Marc Arnau i seguidament els visitants han estat apunt de fer el 2-4 en un xut llunyà desde gairebé mig camp en què Nadal ha hagut d'intervenir. Si el primer temps s'ha jugat d'àrea a àrea, el segon temps ha estat igual. Els dos equips han buscat la porteria contrària i han trobat el premi del gol en un descontrolat partit. Marc Rodríguez ha recuperat la pilota en un servei de porteria visitant i amb un xut des de fora l'àrea ha fet l'empat a 3, però no hi ha hagut temps per a respirar, ja que en la jugada següent l'Atlètic Sant Just ha fet el 3-4 en una falta directa i ha tornat a avançar-se en el marcador.

Els locals han tornat a veure's per sota, però no han volgut rendir-se i han intentat apropar-se a la porteria visitant. En una de les arribades de nou, Marc Arnau en una sortida d'un córner ha tingut, en aquest cas l'empat a 4, ja que el seu xut ha anat al pal. Els santcugatencs han desaprofitat les seves ocasions i l'Altètic Sant Just ha tornat a donar un cop sobre la taula, fent el 3 a 5 i començant a posar terra de per mig. Amb el desavantatge de dos gols i un altre cop amb la remuntada entre cella i cella, al Sant Cugat FC li ha costat més atacar la porteria rival, a més, els visitants han començat a ralentitzar el joc i hi ha hagut una picabaralla entre banquetes.

No obstant això, després de l'aturada en el joc i quan tot sembllava decidit, just en la jugada següent Alejandro Muñoz amb una internada per la banda ha provocat un penal que Guilem Benet no ha perdonat i ha fet créxer els d'Oriol Alcázar en el partit. Gràcies al gol, un Sant Cugat FC encoratjat per la seva afició no ha dit l'última paraula i a la sortida d'un córner, Jordi Rodríguez ha posat el 5-5 definitiu en el minut 87. Finalment, els d'Oriol Alcázar han anat a completar la remuntada, però el partit ha acabat amb taules.