El Sant Cugat FC torna a somriure amb una golejada a casa

Els vermell-i-negres encadenen el seu segon triomf seguit com a locals, guanyant el seu primer partit de la 2a volta de la competició

El masculí del Sant Cugat FC ha guanyat 3 a 0 davant l'AT. Alpicat, en un partit en el qual els vermell-i-negres han resolt en la represa, el dissabte 11 de febrer. Després de 2 derrotes consecutives fora de casa, els santcugatencs han aprofitat l'escalf de la seva afició per tornar a retrobar-se amb el triomf.

Així doncs, el partit ha arrencat amb 2 equips que s'han tutejat, però que han mostrat molt de respecte en els primers 45 minuts, arribant amb el 0 a 0 al pas pels vestidors i amb poques accions de perill. En la represa, no obstant això, els locals han sortit amb una altra actitud, i Guillem Benet ha aprofitat un centre per obrir el marcador. Tot i l'avantatge, el Sant Cugat FC no ha pogut resoldre el partit fins als minuts finals, després que Sergi Más cedís un gol clar a Benet perquè anotés el seu segon gol. A més, en el temps reglamentari, Ferran Roca, amb un golàs, ha posat la cirereta de l'enfrontament.

Amb aquesta victòria, el Sant Cugat FC agafa una mica d'oxígen i es torna a situar en la lluita per la zona alta de la classificació. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres rebran la visita de la UE Rubí, el dissabte 25 de febrer, amb l'objectiu de seguir allargant la seva bona dinàmica com a locals.