Sant Cugat i Junior FC s'enfrontaran a la lliga amb cinc equips de 3a Catalana

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet públic el grup 3 provisional de 2a Catalana de la pròxima temporada. El 27 de juny es donaran a conèixer els grups definitius

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet públic el grup 3 provisional de 2a Catalana de la pròxima temporada 2015-2016. El grup és provisional ja que els clubs poden demanar canvis fins aquest diumenge, 21 de juny, i perquè encara estan pendents de confirmar els ascensos i descensos no compensats. A l’assemblea general ordinària de la federació, que tindrà lloc el dissabte 27 de juny, es faran públiques les agrupacions definitives.

6 equips nous al grup 3

En aquest sentit, Sant Cugat Esport FC i Junior FC ja coneixerien bona part dels adversaris a la lliga. S'estrenen en el grup 3 de 2a Catalana el CE Olímpic Can Fatjó de Rubí, campió del grup 10 de 3a Catalana; el Vallirana CF, campió del grup 8 de 3a Catalana, i el CE Òdena, campió del grup 11 de 3a Catalana; la Fundació PE Atlètic Vilafranca, subcampió del grup 11 de 3a Catalana, i la UE Torrelles, subcampió del grup 8 de 3a Catalana. Per la seva banda, el CD Fontsanta Fatjó, que militava en el grup 2 de 2a Catalana i que enguany ha finalitzat 9è a la lliga, ha canviat al grup 3.

Segueixen 12 equips

Els equips que continuen de la temporada passada són UD Unificación Bellvitge (3r), Can Vidalet CF (4t), UD Marianao Poblet (5è), UD Gornal (6è), UD San Mauro (7è), Begues CF (8è), UE Sant Joan Despí (9è), Sant Cugat Esport FC (10è), AE Prat B (11è), AE Moja (12è), Junior FC (13è), i Espluguenc FA (14è).

 
Comentaris

Destaquem