El Sant Cugat pateix davant la UE Rubí, però suma un triomf vital per seguir colíder

Els vermell-i-negres han capgirat la diana inicial dels rubinencs i, amb gols de Roca i Benet, sumen 3 punts més a la ZEM Jaume Tubau

El masculí del Sant Cugat FC segueix sumant triomfs com a local, després d'imposar-se 2 a 1 a la UE Rubí, en un partit disputat el dissabte 13 de març. Els rubinencs han colpejat primer, però els vermell-i-negres han remuntat el partit en la 1a part i sumen un ple de triomfs com a locals, situant-se colíders del grup 1B de 1a Catalana.

Els vermell-i-negre han sortit adormits en la 1a part i han encaixat una diana en el minut 5, en una jugada on el porter Guillem Nadal podria haver fet més per evitar un gol quasi des del mig del camp. Tanmateix, amb el pas dels minuts, els santcugatencs han començat a créixer i han capgirat l'electrònic, amb gols de Ferran Roca i Guillem Benet.

En la represa, els locals han continuat desplegant un gran nivell de joc, tanmateix, en el tram final del partit, la UE Rubí ha anat recuperant les sensacions. A més, quan restaven 10 minuts pel final del matx, un xoc de Dani Almazan amb un jugador rubinenc ha generat l'aturada del partit perquè Almazan s'ha fet un trau al cap i ha hagut de ser emportat per l'ambulància. En la represa, el Sant Cugat FC ha patit, i tot i que la UE Rubí ha tingut un parell de jugades claríssimes per empatar, els santcugatencs han sumat 3 punts vitals.

Oriol Alcázar, tècnic dels vermell-i-negres, es mostra molt satisfet amb el triomf: "Sumem de 3 en 3 i en aquesta categoria costa molt treure punts. És veritat que la UE Rubí ha sortit molt fort i millor, però amb el pas dels minuts, hem començat a trobar els espais que necessitàvem i al tram final hem disposat de les millors ocasions. Els primers 25 minuts de la segona part també hem estat molt bé, i podríem haver ampliat l'avantatge, però finalment UE la Rubí ha anat endavant, pressionant molt fort i hem tingut sort amb el travesser per salvar els 3 punts".

A més, Alcázar ha assenyalat la importància de sumar de 3 en 3, i és que l'equip acumula 6 de 6 en la represa de la competició per COVID-19: "Hem de recordar que venim de 2a Catalana i l'objectiu prioritari ha de ser la permanència, i tot passa per ser forts a casa i sumar de 3 en 3. De moment estem sumant i agafant aquesta distància suficient per donar tranquil·litat a l'equip i treballar en aquesta idea".

Amb tot, i gràcies al triomf, els vermell-i-negres es mantenen invictes en la competició (amb un balanç de 3 victòries i 1 empat) i aguanten el pols amb l'EE Guinaueta, equip amb el qual comparteix el lideratge actualment. El pròxim dimecres 17 de març els santcugatencs visitaran la pista del CF Parets, cuer de la classificació amb 0 punts en els primers 4 partits.

El Sant Cugat FC espavila en el tram final de la 1a part

En els primers minuts del partit, el Sant Cugat FC ha sortit poc precís sobre el terreny de joc, i és que els rubinencs tenien clar com pressionar als vermell-i-negres, amb l'objectiu de no deixar jugar als santcugatencs. A més, només disputats 5 minuts, la UE Rubí ha disposat de 3 córners a causa de les imprecisions locals. Fruit d'aquesta pressió, els visitants han assolit obrir la llauna a la sortida d'un córner mal rebutjat per Ferran Roca, després que un jugador rival s'ha encarregat d'enganxar la pilota quasi des del mig del camp, podent fer més Guillem Nadal, porter santcugatenc.

El gol ha deixat molt tocat als vermell-i-negres, que en el seu intent de refer-se, han estat incapaç d'enllaçar 3 passades consecutives. Per la seva banda, la UE Rubí ha seguit abusant dels llançaments llunyans amb la intenció de tornar a sorprendre el porter local. No obstant això, i amb el pas dels minuts, els santcugatencs han anat retrobant-se amb el seu joc i, amb 1 contra 1 de Guillem Benet davant el porter, a punt han estat els vermell-i-negres d'igualar l'electrònic, tanmateix, el seu xut ha marxat per sobre el travesser.

Superats els primers minuts d'imprecisions locals, el Sant Cugat FC ha començat a trobar espais en la defensa rival i Jordi Ranera, primer intentant colpejar una pilota aèria molt complicada i posteriorment amb un xut llunyà (després de buscar-se un forat entre la rival rubinenca) a punt ha estat de posar l'1 a 1.

En el tram final, els rubinencs han recuperat de nou la possessió de la pilota i han tornat a intimidar la porteria defensada per Nadal. Tot i això, un mal refús de la defensa rubinenca, ha deixat sol a Marc Rodríguez al límit de l'àrea, el qual ha estat tombat i ha deixat a Ferran Roca una gran ocasió per empatar el partit, en una falta directa. Així doncs, el santcugatenc no ha desaprofitat l'ocasió, i amb un gol semblant al que ja va anotar la darrera passada, ha aconseguit anotar el seu llançament amb molta potència.

Amb l'1 a 1, el conjunt santcugatenc s'ha mostrat molt còmode sobre el terreny de joc i, després d'una gran jugada combinada entre Ferran Roca i Guillem Benet per la banda esquerra del camp, Benet ha pogut creuar l'esfèric, materialitzant la remuntada vermell-i-negre al pas pels vestidors (2 a 1).

2a part més travada

En la represa, la intensitat del tram final de la 1a part ha abaixat, no obstant això, i segons han anat passant els minuts, el Sant Cugat FC ha tornat a recuperar les sensacions d'abans que acabés la primera part. Així doncs, a punt ha estat Benet d'anotar el 3 a 1 en una jugada assajada a la sortida d'un córner, però el seu cop ha marxat mossegat.

Amb aquesta gran ocasió, els vermell-i-negres han tornat a creure en ells i han aclaparat contínuament la porteria rubinenca, amb Benet i Roca com a grans pilars del joc local. A més, després que Ferran Roca provés un xut creuat que ha estat rebutjat pel porter en dos temps, Benet ha tingut el 3 a 1 en els seus peus, tot i que el travesser s'ha encarregat d'evitar el que hagués estat un gran gol.

El Sant Cugat FC ho ha seguit provant de totes maneres, però el porter de la UE Rubí s'ha mostrat molt sòlid sota pals. Per la seva banda, els visitants han gaudit d'una ocasió molt clara, després d'una mala sortida de Marc Arnau, que el mateix santcugatenc ha corregit i ha evitat una clara jugada manifesta de gol pels de Rubí.

En els darrers 15 minuts de joc, el partit ha entrat en una dinàmica d'aturades, amb moltes queixes a l'àrbitre, en un moment on els visitants han sabut regnar aquest caos. Tanmateix, en un xoc aeri de Dani Almazan amb un jugador rubinenc, el santcugatenc ha caigut a terra amb un trau al cap i el partit s'ha vist aturat durant 20 minuts, fins que ha arribat l'ambulància i s'ha emportat al jugador del camp.

IMG 5750

En la represa, els nervis d'ambdós equips estaven a flor de pell, però ha estat la UE Rubí qui s'ha trobat més còmoda en aquests minuts i a punt ha estat d'igualar el marcador: primer en una penetració, que quan el davanter es plantava sol davant de Nadal s'ha embolicat amb la pilota entre les cames; i posteriorment en la sortida d'un córner, però que el travesser ha evitat l'empat quan restaven poc més de 2 minuts.