Sant Cugat, Rubí i Terrassa competiran en el Triangular del Vallès d'atletisme

Els tres clubs d'atletisme disputaran per primera vegada un campionat comarcal en categoria de promoció el diumenge 16 de desembre, després que la pluja obligués a ajornar-lo

El Triangular del Vallès d'atletisme, organitzat pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, la Unió Atlètica Rubí i la Unió Atlètica Terrassa, es veu ajornat a causa de les pluges del darrer cap de setmana. Amb això, la competició comarcal en categoria de promoció que s'havia de disputar el darrer diumenge 18 de novembre a la ZEM La Guinardera es trasllada al pròxim dia 16 de desembre.


Aquest esdeveniment esportiu permet crear vincles de relació entre els clubs del Vallès i donar la possibilitat als atletes a millorar les seves marques mínimes o establir unes jornades de control. En paraules de Manel González, director tècnic esportiu de les seccions del club santcugatenc: "Ens permet ajuntar les sinergies amb altres clubs i facilita les coses a les famílies i els esportistes, tant en tema d'horaris com en el desplaçament".

 
Comentaris

Destaquem