Sant Cugat s'acomiada com a Ciutat Europea de l'Esport 2018

El municipi realitzarà el seu últim acte com a Ciutat Europea de l'Esport 2018 i comptarà amb la representació d'Igualada, nova ciutat escollida amb aquesta distinció

Després d'haver organitzat més de 200 activitats durant el darrer 2018, Sant Cugat s'acomiada com a Ciutat Europea de l'Esport 2018 amb un acte de cloenda el dimecres 30 de gener. En ell, celebrat a la Sala el Siglo a partir de les 19.00h, el municipi posarà punt final a un any on l'objectiu ha estat promoure la pràctica esportiva.

L'acte serà presidit per l'alcaldessa Carmela Fortuny i Patricia Illa, tinent d'alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament d'Igualada, després que la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l'Esport acceptés al municipi anoienc com a Ciutat Europea de l'Esport 2019.

Presentat pel periodista Rafael Bagot, l'acte de cloenda a més comptarà amb un col·loqui amb tres persones vinculades al món de l'esport des d'una perspectiva de la salut, la marxa nòrdica i la pràctica de pilates.

 
Comentaris

Destaquem