Sant Cugat serà escenari d'un torneig internacional de jiu-jitsu brasiler

Més de 300 lluitadors internacionals participaran en l'Embukai Jiu-Jitsu Open que se celebrarà en el municipi

L'Embukai Jiu-Jitsu Open, una competició de jiu-jitsu brasiler, aterrarà a Sant Cugat amb l'objectiu d'acostar a la ciutadania aquesta art marcial, el dissabte 11 de juny. Amb això, la ZEM La Guinardera serà escenari d'aquesta competició, de les 9h a les 19h, en la qual participaran 300 lluitadors internacionals.

Durant l'Embukai Jiu-Jitsu Open hi haurà 3 categories diferents: infantil, adult i màster. A més, en les categories infantils, els lluitadors es dividiran pel color del seu cinturó (blanc, gris, taronja, groc, verd i blau), mentre que en el cas d'adults i màsters, els lluitadors ho faran en funció del seu cinturó (blanc, blau, morat, marró i negre) i dividits per pes (hi ha 7 diferents).

Eduardo Robles, president de l'Organització WKL Espanya, una de les més importants organitzacions d'esports de contacte i arts marcials, ha explicat el motiu d'haver escollit Sant Cugat com a seu d'aquest torneig: "La comunitat de jiu-jitsu brasiler està creixent cada vegada més i volem fer més accessible l'esport a la ciutadania".

Finalment, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha incidit en l'aposta del municipi pel multiesport: "Volem donar el nostre suport a les arts marcials i apostem per portar competicions internacionals al municipi. Sant Cugat és un referent del multiesport i volem que així segueixi sent".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem