Sant Cugat, seu de l’assemblea de la Federació Internacional d’Esport Adaptat

L’organisme que representa l’esport adaptat a nivell internacional es reuneix divendres i dissabte

Sant Cugat acull aquest divendres 10 i dissabte 11 d'octubre l’assemblea general ordinària de la Federació Internacional d’Esport Adaptat (CPISRA), l’organisme que representa l’esport adaptat a nivell internacional. Aquest dijous, 9 d'octubre, arriben els representants dels diferents països de l'estament federatiu, que marxaran diumenge. Divendres al matí es desenvoluparan diferents sessions de treball, i a la tarda, a les 19.30 hores, l'Ajuntament de Sant Cugat els oferirà una recepció institucional. Dissabte, també al matí, tindrà lloc l'assemblea ordinària, i a la nit es farà un sopar institucional al Restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat.

La trobada, que es convoca cada dos anys i que enguany organitzarà la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) després de presentar la seva candidatura, reunirà unes 50 persones de l’equip directiu de la CPISRA, encapçalat pel seu president, Koos Engelbrecht, i els responsables tècnics dels esports que actuen sota el paraigües de l’entitat: el futbol 7, el race running, eslàlom en cadira de rodes i esports d’hivern. L’assemblea, amb representants de 15 delegacions internacionals, es fa al Sant Cugat Hotel&Restaurant.

Sant Cugat, amb la FECPC
La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), que presideix el santcugatenc Carles Muñoz, va organitzar al juliol i agost del 2013 la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral (ICUP).

També organitzarà, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, de l'1 al 4 d'abril, la Copa d'Europa de Boccia. Aquesta serà la segona competició internacional de primer nivell que en tres anys organitza la FECPC a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem