Segueixen obertes les inscripcions per a la cursa solidària Metres de Vida

La cursa organitzada per l'Associació Catalunya Contra el Càncer i Teampartners es correrà el 10 de juny

La 3a edició de la cursa solidària Metres de Vida, organitzada per la junta local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l'empresa santcugatenca de gestió esportiva Teampartners, es correrà el dissabte 10 de juny a les 19 h. Les inscripcions per poder participar en la cursa ja són obertes.

Hi haurà dues curses; la principal, de 7 km, amb tres categories: Cadet (nascuts entre 2008-2007), Juvenil (2006-2004) i Popular (a partir del 2003) i una altra per nens, nascuts entre el 2016 i 2009, d'1 quilòmetre. També es realitzarà una caminada urbana familiar de 3 km per totes les categories.

Els 3 primers classificats de cada categoria de la cursa principal obtindran un premi.

Horaris de la cursa

  • De 10.30 a 19 hores: recollida de dorsals al carrer Salvador Espriu, al costat del CAP de Sant Cugat. Zona del parc de Can Vernet
  • 18.30 hores: màster zumba familiar gratuïta
  • 19 hores: Cursa Kids (1 km)
  • 19.30 hores: Cursa de 7 km i caminada urbana familiar (3 km)
  • 20.30 hores: Entrega de premis

Preus

  • Cursa Kids d'1 km: 10 € + 0,45 € de despeses de gestió
  • Cursa de 7 km: 15 € + 0,45 € de despeses de gestió
  • Caminada urbana familiar de 3 km: 15 € + 0,45 € de despeses de gestió

Presentació de la iniciativa

L'Associació de Catalunya Contra el Càncer i l'empresa de Sant Cugat Teampartners han col·laborat en la cursa solidària contra el càncer "Metres de Vida". La cursa pretén visibilitzar, conscienciar i promocionar hàbits de vida saludable, a part de recaptar diners per la investigació contra el càncer. Així ho ha comunicat la coordinadora territorial de l'associació a Barcelona, Sílvia Pérez, que també ha assenyalat l'objectiu de l'associació per 2030: "Arribar a un 70% de supervivència d'aquesta malaltia" amb els seus projectes d'investigació.

A l'acte de presentació de la 3a edició d'aquest projecte esportiu, aquest dijous, 25 de maig, el gerent de l'empresa Teamparteners, Xavier Requeno, ha destacat la importància de continuar lluitant i tenint present al càncer, precisament, aquesta és la motivació de Teampartners, que organitzant activitats esportives "treballem per persistir en la lluita contra el càncer", com ha dit el gerent.

La cursa es portarà a terme el 10 de juny, un dia abans del dia mundial contra el càncer de pròstata, l'11 de juny. Amb aquest motiu el color de la cursa serà el blau en "homenatge a aquest càncer", tal com ha assenyalat la presidenta de l'Associació de la junta local de Sant Cugat, Esther Alòs. Com en cada edició, la cursa solidària comptarà amb un padrí, que en aquest cas serà l'exatleta olímpic, Valentí Massana, que ha destacat que l'esport és "l'antítesi de la malaltia" i que a través d'aquest es poden aconseguir grans fites.

L'acte, celebrat a l'Escola Universitària Gimbernat, l'ha tancat la regidora de Salut, Gemma Aristoy, que ha assenyalat la voluntat de la cursa de sensibilitzar la ciutadania i l'importáncia de vincular la ciutat de Sant Cugat a iniciatives que "consciencien i promouen hàbits saludables".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem