Sant Cugat, seu del torneig eSports Penyes Futbol Games del FC Barcelona

Les inscripcions són gratuïtes i el joc escollit és el PES2020

Gràcies a la iniciativa de la Penya Blaugrana Sant Cugat, el torneig eSports Penyes Futbol Games, que aquest 2020 es jugarà en diverses ciutats de Catalunya, aterrarà a Sant Cugat el diumenge 26 de gener. Es jugarà al Casal de Torreblanca, de 10 a 14 hores, i s'adreça a jugadors i jugadores d'entre 8 i 18 anys, amb l'objectiu principal d'apropar els més joves a les penyes blaugranes. El joc escollit per l'organització és el PES2020, de la companyia japonesa Konami.

Què cal fer per incriure's-hi?

Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tothom, ja es poden formalitzar, presencialment, a la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat (carrer Sant Domènec, 15), els dimarts i dijous de 18 a 20 hores. Es tancaran el dimecres 22 de gener o un cop s'arribi a les 70 inscripcions, el màxim que permet aquesta activitat. La inscripció inclou un esmorzar durant la competició.

 

Els premis

El campió del torneig eSports Penyes Futbol Games s'endurà una samarreta oficial del FC Barcelona; el segon, una motxilla oficial del Barça, i el tercer i quart classificats, una pilota oficial del club blaugrana. També es farà un sorteig d'un joc eFootball PES2020 de Konami i hi haurà regals per a tots els participants.

Els millors, a la final

Els millors classificats d'aquest campionat a Sant Cugat es classificaran per jugar la final, que se celebrarà coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona. En aquesta competició hi haurà els millors jugadors i jugadores de Catalunya i d'altres punts de l'Estat espanyol.

La tercera edició del torneig eSports Penyes Futbol Games l'organitzen la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i el mateix club, amb la col·laboració de la Penya Blaugrana Sant Cugat i la Federació de Penyes Barcelonistes del Vallès.

Un acte del 40è aniversari de la PB Sant Cugat

El torneig eSports Penyes Futbol Games forma part del programa d'activitats per celebrar el 40è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem