El Rugby Sant Cugat perd en semifinals i queda eliminat de la Copa RFER

Les blau-i-negres, tot i començar dominant el partit, han estat superades a la segona meitat pel Silicius Rugby Majadahonda

El Rugby Sant Cugat femení ha caigut derrotat per 32-13 a les semifinals de la Copa RFER, davant el Silicius Rugby Majadahonda, en un partit disputat al camp del Valle del Arcipreste (Madrid), aquest dissabte 13 d'abril.

El Rugby Sant Cugat ha començat el partit amb una gran vocació ofensiva que ha sorprès en més d'una ocasió al rival, que s'ha vist molt tancat al seu propi camp. Les blau-i-negres dominaven amb un gran joc a la mà, però la defensa del CR Majadahonda era capaç de frenar en última instància els atacs de les santcugatenques. Ha estat al minut 23 quan, després d'una jugada cuinada a foc lent i amb moltes accions de contacte, las d'Albert Casorran han aconseguit el primer assaig, obra d'Ester Moraleda, i convertit per Zoe Bastide (0-7). A partir d'aquest moment el CR Majadahonda ha fet un pas endavant i el partit s'ha igualat molt. Els darrers deu minuts de la primera meitat han estat frenètics. L'equip madrileny ha aconseguit igualar el marcador amb una marca, i posterior transformació, amb el minut 40 gairebé complet. En la següent jugada el Rugby Sant Cugat s'ha tornat a posar per davant gràcies a un cop de càstig transformat per Zoe Bastide (7-10). Però en l'última jugada del primer parcial, quan semblava que el marcador ja no es mouria, les madrilenyes han aconseguit un nou assaig, que no han convertit, i els equips han anat cap als vestuaris amb el resultat de 12-10 favorable a les locals.

El Rugby Majadahonda exhibeix contundència a la segona part

La segona part ha començat de manera molt diferent de la primera. El Rugby Majadahonda ha sortit al terreny de joc amb les piles ben carregades, i des dels primers minuts ha dominat el joc. Al minut 15 les madrilenyes ja havien aconseguit dues marques, tot i que cap d'elles ha estat convertida, que les destacaven al marcador (22-10). Al minut 23 el Rugby Sant Cugat ha retallat diferències amb un cop de càstig transformat per Zoe Bastida, però ha estat només un miratge, ja que sis minuts més tard el conjunt local obtenia un nou assaig, aquest si transformat, que posava el partit gairebé impossible per les d'Albert Casorran. Quan faltava un minut per la finalització del matx, el Rugby Majadahonda encara ha estat capaç d'aconseguir un nou assaig, i posterior transformació, que deixava el resultat definitiu en 32-13.

Les santcugatenques, doncs, queden fora de la final de la primera edició d'aquesta competició, que disputarà el Silicius Rugby Majadahonda, contra el guanyador de la segona semifinal, entre Crat Residencia Rialta i Ghenova Cocos Rugby, que es disputarà el diumenge 14 d'abril.