El santcugatenc Albert Arenas, campió del món de Moto3

El pilot santcugatenc s'ha proclamat campió del món de Moto3 i l'any vinent correrà a Moto 2

El pilot santcugatenc, Albert Arenas, s'ha proclamat campió del món de Moto3, el diumenge 22 de novembre, després de finalitzar en la 12a posició en el GP de Portugal i sumar els punts suficients en l'última cursa del campionat.

Arenas, tot i haver acabat la cursa fora del podi, ha guanyat el mundial per davant del japonès Ai Ogura i l'italià Tony Arbolino, i l'any vinent correrà en la categoria intermèdia, Moto2

 

Més info: El santcugatenc Albert Arenas farà el salt a Moto2

Amb això, el santcugatenc d'Aspar Team sortia en la 6a posició en la carrera, just per darrere del japonès, que sortia 5è, i molt per davant de l'italià Arbolino, que iniciava des de la 27a posició. No obstant això, tot i la bona sortida d'Arenas, que es col·locava en la 4a posició, Ogura avançava fins a la 3a i Arbolino avançava a 11 pilots amb el tret de sortida.

 

La carrera ha estat molt igualada i, tot i que Arenas ha ocupat les posicions capdavanteres, finalment ha acabat 12è i ha sumat 4 punts a la classificació general, arribant als 174. Per la seva banda, Ai Ogura ha sumat 8 punts, gràcies a la seva 8a posició, i ha acabat el mundial amb 170 punts, empatat a punts amb Tony Arbolino, 5è en el GP de Portugal. Finalment, la carrera l'ha guanyat Raúl Fernández, seguit de Dennis Foggia i Jeremy Alcoba.

Tot plegat en una cursa d'infart, i és que tot i que Arenas partia amb avantatge, Ogura i Arbolino arribaven a la cita amb opcions matemàtiques d'aconseguir el títol i han portat al límit al santcugatenc, que s'ha alçat amb el campionat amb només 4 punts de marge sobre ambdós perseguidors.

 

 
Comentaris

Destaquem