El santcugatenc Oriol Jiménez triomfa a la Copa Catalana Base de gimnàstica artística

El jove gimnasta de Sant Cugat aconsegueix pujar al podi, tant en la classificació individual, com per equips

El jove gimnasta santcugatenc, Oriol Jiménez, ha aconseguit uns grans resultats a la segona fase de la Copa Catalana Base de gimnàstica artística, a la categoria Base 3 masculina, que s'ha dut a terme a Olot. Jiménez ha estat capaç d'assolir la primera posició en la modalitat de terra i la tercera en barra fixa i en anelles. Amb aquests resultats, el santcugatenc, ha acabat la competició individual en la tercera plaça de la classificació general, que dona accés al podi, amb una nota final de 74,500. Per davant d’Oriol Jiménez només han quedat, el guanyador, Aran Pradas, del club Salt GC (79,000), i el segon classificat, Yann Sánchez, del CG Osona (77,100).

Per altra banda, Oriol Jiménez ha obtingut, junt amb els seus companys del club GAER de Rubí, la primera posició de la classificació general per equips, amb una nota conjunta de 209,900 punts. El podi de la classificació per conjunts l’han completat el club Gracia GC (198,600) i el CG Sant Boi (191,800)

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem