La santcugatenca Jaël Bestué, classificada a les semifinals dels 100 metres en l'Europeu

La santcugatenca Jaël Bestué serà a les semifinals del Campionat d'Europa d'Atletisme

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué s'ha classifcat per les semifinals dels 100 metres llisos en el Campionat d'Europa d'Atletisme, que s'està celebrant a Munic. Amb un temps d'11,39 segons, la velocista ha finalitzat segona en la seva sèrie i ha obtingut el pas a les semifinals de l'europeu, que es disputaran aquest dimarts a la tarda. Serà a les 20.35 hores i es podrà veure en directe per Teledeporte.

Aquest juliol, Jaël Bestué ja va fer història amb Espanya, establint un nou rècord estatal amb les seves companyes en el 4x100 metres durant el Mundial d'Atletisme.  El combinat espanyol va obtenir una marca de 42.58 segons i va finalitzar en cinquena posició, la millor de la seva història.

Més info: Bestué ajuda a Espanya a assolir Rècord Nacional en la final del 4x100 del Mundial