La santcugatenca Jaël Bestué es queda a les portes de la final del 4x100

El combinat espanyol es va quedar a 18 dècimes de classificar a la final dels 4x100 metres en un Mundial d'Atletisme històric per a Jaël Bestué

La santcugatenca Jaël Bestué tanca un gran Mundial d'Atletisme, encara que no va poder classificar a la final de relleus de 4x100 amb l'equip espanyol el passat divendres 25 d'agost. Tot i això, l'atleta s'ha convertit en una referent de l'atletisme espanyol després de les seves magnífiques actuacions en els 100 metres i 200 metres.

Més info: Bestué fa història però no es classifica per la final dels 100m al Mundial d'Atletisme

L'equip nacional va aconseguir la cinquena posició en el Mundial d'Atletisme 2022. Aquest cop, Jaël Bestué i les espanyoles Lucía Carrillo, Paula Sevilla i Carmen Marco, no van poder classificar per lluitar per les medalles. Van quedar en la sisena posició de les semifinals amb un temps de 42,96 segons. L'equip alemany va ser el que van marcar el límit de la classificació amb 42,78 segons. Per tant, la santcugatenca va quedar a 18 dècimes de plantar-se en la final de la competició celebrada a Budapest.

Més info: Jaël Bestué, a les portes de la final dels 200 metres del Mundial d'Atletisme

Jaël Bestué, referent de l'atletisme espanyol

Un cop finalitzat el Mundial d'Atletisme, l'exatleta del Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha convertit en llegenda i referent de l'atletisme nacional. En els 100 metres llisos, Bestué es va quedar setena en les semifinals, marcant el millor temps i la millor posició d'una atleta espanyola en uns mundials. D'altra banda, en la prova dels 200 metres la santcugatenca va quedar a un pas de la final. També va marcar el millor temps i posició en la història d'Espanya en una aquesta cita internacional, però li va servir per quedar en cinquena posició.