La santcugatenca Jaël Bestué, a les portes de la final dels 100 metres en l'Europeu

Bon paper de la santcugatenca en el Campionat d'Europa d'Atletisme

La santcugatenca Jaël Bestué s'ha quedat a les portes d'accedir a la final dels 100 metres llisos en el Campionat d'Europa d'Atletisme, que s'està celebrant a Munic. L'atleta, de només 21 anys, va acabar cinquena en la seva semifinal amb un temps d'11,40 segons. Una sortida fluixa va penalitzar Bestué, que va anar remuntant posicions durant la cursa, anant de menys a més, i completant una bona actuació. La santcugatenca es va quedar a dotze centèssimes de poder accedir a la final.

Amb tot, l'atleta santcugatenca ha fet un balanç positiu de la seva participació, en declaracions a Carrer Lliure: "Estic intentant fer un balanç més positiu que negatiu. Estic contenta amb la meva actuació, ho podria haver fet millor, però m'emporto una experiència molt bona i sé el que he de corregir. Estic contenta".

Ara, Jaël Bestué competirà en la prova de relleus de 4x100. Una modalitat on l'equip espanyol, amb Bestué al capdavant, va acabar en la 5a posició en els passats mundials, superant el rècord estatal.