Santi Grau s'alça campió d'Espanya d'esquaix amb el Club Tennis Sabadell

Santi Grau, capità del Club Tennis Sabadell, ajuda al seu equip a adjudicar-se el Campionat d'Espanya Absolut d'Esquaix de Clubs

El santcugatenc Santi Grau, del Club de Tennis Sabadell, ha triomfat en el Campionat d'Espanya Absolut d'Esquaix per Clubs, celebrat a Paterna entre el divendres 13 de novembre i el diumenge 15 del mateix mes, després de guanyar tots els partits que va disputar.

En el torneig, que s'havia de disputar al juny a Cuenca, els diferents clubs quedaven enquadrats en dos grups de 6 clubs, dels quals passaven només els 2 primers de grup. Amb això, els sabadellencs van guanyar 4 a 0 tots els partits d'aquesta primera fase.

Ja en les semifinals, el Club Tennis Sabadell es va imposar al CS San Pedro Pinatar per 4 a 0, mentre que en la final va vèncer 3 a 1 al Club Squash Algemesí, aconseguint d'aquesta manera el 4t campionat estatal per clubs en les darreres 5 edicions.

Per a Santi Grau: "Per a nosaltres representa una gran il·lusió i satisfacció triomfar en el Campionat d'Espanya Absolut d'Esquaix per Clubs. Tot l'equip va respondre molt bé i hem certificat que actualment som el millor club estatal".

Amb tot, Grau exercia com a jugador número 5 de l'equip i com a capità i els seus companys van ser Bernat Jaume, Hugo Varela, Àlex Garbí i Joel Jaume.

 
 
Comentaris

Destaquem