Scores arriba a Sant Cugat per a promoure l'ocupabilitat dels esportistes

El projecte Erasmus, coordinat pel Club Natació Banyoles amb col·laboració d'altres entitats esportives d'arreu d'Europa, s'inaugurarà a ESADE el dijous 24 de gener a partir de les 12h

Sant Cugat es prepara per a acollir l'inici d'un gran projecte europeu: l'Scores. Aquest, liderat pel Club Natació Banyoles, pretén detectar i potenciar habilitats i competències de l'esport en els joves per poder-les aplicar en el món laboral, junt amb el suport de sis entitats esportives diferents provinents de països de la Unió Europea.

D'aquesta manera, el municipi, a través de Sant Cugat Creix, serà promotor i seu de la inauguració d'aquest projecte d'ocupabilitat a través de l'esport. Amb això, durant el dijous 24 de gener i el divendres 25, es reuniran a Sant Cugat els experts acadèmics en aquest àmbit i els representants de les diferents entitats esportives que col·laboren per a arrencar aquest projecte Erasmus de 30 mesos.

El principal objectiu d'aquest projecte serà permetre als joves d'Europa augmentar la seva ocupabilitat, mitjançant l'esport, per a preparar els esportistes per a carreres professionals i potenciar les competències i habilitats adquirides durant la seva trajectòria esportiva.


Socis que formen el projecte


Així doncs, a part del CN Banyoles, coordinador del projecte, i Sant Cugat Creix, en aquesta iniciativa participaran l'acadèmia finesa Tampere Sports, l'Ajuntament de Modena (Itàlia), el club búlgar Levski-Sport for All, la Plataforma Europea per a la Innovació Esportiva (Bèlgica) i la Universitat d'Amsterdam de Ciències Aplicades.

 
Comentaris

Destaquem