SdP Anderlini, CV Vall d'Hebron i Feel Volley Alcobendas guanyen el Torneig Internacional

El Club Voleibol Sant Cugat es queda sense cap títol, malgrat que ha jugat dos de les tres finals en joc

L'Scuola di Pallavolo Anderlini, en infanil, el Club Voleibol Vall d'Hebron en cadet i el Feel Volley Alcobendas, en juvenil, han estat els campions de la desena edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat, que ha organitzat el CV Sant Cugat, del 19 al 23 de setembre, als pavellons de Valldoreix i Sant Cugat. El Club Voleibol Sant Cugat ha jugat dues de les tres finals, la cadet i la juvenil, i continua encapçalant el palmarès de podis, amb deu, mentre que l'SdP Anderlini n'ha fet un total de vuit. Aquest torneig és un dels actes centrals del 25è aniversari del Club Voleibol Sant Cugat.

En la categoria infantil l'SdP Anderlini ha guanyat el Getxobkt Aixerrota en una final molt disputada que s'ha decidit en el tie break. En la final cadet, el CV Vall d'Hebron ha superat amb autoritat el CV Sant Cugat en dos sets, 13-25 i 14-25, i en la final juvenil el Feel Volley Alcobendas ha vençut, també en dos sets, l'equip amfitrió. Val a dir que el conjunt local ha venut molt cara la seva derrota, perdent en el primer set 28-26. En el segon les madrilenyes s'han imposat clarament per 12-25.

Més equips i més jugadores
Malgrat que el Torneig ha anat perdent presència d'equips internacionals en els últims anys, el cert és que el club continua apostant molt per aquest torneig, portant cada vegada més jugadores i més equips. Enguany han participat prop de 530 jugadores de 44 equips, 16 infantils, 16 cadets i 12 juvenils. Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, ha assenyalat que "si ve cada any que passa l'estructura organitzativa està més consolidada, en cada edició intentem posar-nos un repte més. Aquest any han estat quatre equips més". Martínez ha dit que "tota la feina que ens ha portat organitzar tot això es recompensa quan veus a totes les jugadores a la presentació assegudes a la pista".

El juvenil del CV Sant Cugat promet
El fet que els dos equips, el cadet i el juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, hagin jugat la final, no és fruït de la casualitat. Els dos estan cridats a fer una molt bona temporada, especialment el juvenil, que compta amb algunes de les jugadores que la temporada passada van ser campiones d'Espanya amb el cadet i algunes de les juvenils més "veteranes" que han d'aportar experiència al grup. "És un equip molt complet. Encara s'ha d'estructurar bé i definir rols, hi ha jugadores que es porten tres anys de diferència i això en aquestes categories és molt de temps. S'ha d'acabar de conjuntar, però té un potencial fantàstic", ha dit Martínez.

No hi haurà torneig de Superlliga
Finalment, el club no organitzarà un torneig amb equips de Superlliga, com s'havia comentat. El club ha desestimat aquesta opció per motius econòmics i el primer equip finalment participarà en un torneig que organitza el Feel Volley Alcobendas. Així mateix, l'organització del Torneig Internacional tenia la intenció de convidar les seleccions de Catalunya i l'Uruguai per disputar un partit amistós, però finalment no ha estat possible.

 
Comentaris

Destaquem