Se suspenen les finals del Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel

La pluja ha obligat a l'organització a ajornar la disputa de les finals de la tercera edició del torneig i es disputaran aquest dimecres, 1 de maig

Finalment, la pluja ha obligat a suspendre les finals del 3er Gran Slam Salerm Cosmètics, que es disputa des de dilluns a les instal·lacions del CE Valldoreix. Aquest diumenge al matí s'han jugat les semifinals, com estava previst, però l'organització ha preferit suspendre les finals que es disputaran el proper dimecres, 1 de maig.

Les semifinals de primera categoria masculina les han disputades les parelles J. Juan-D. Luque i R. Riveras-A. Nogueras; i E. Bainad-J. Gisbert i E. Sanmartí-N. Biglieri. Les semifinals femenines de primera categoria les han jugades N. Rivas-M. Ferrari i M. Sánchez-M.Sánchez; i M. Marrero-N. Brito i E. Gayoso-L. Sainz.

El Gran Slam Salerm Cosmètics és la segona competició més important que organitza la Federació Catalana de Pàdel i compta, per tant, amb els millors palistes catalans. El de Valldoreix és el segon Gran Slam de la temporada, d'un total de 13. Està organitzat pel CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis.

 
Comentaris

Destaquem