La secció de rítmica del Club Muntanyenc diu adeu el 2022 amb el Festival de Nadal

Durant l'exhibició, les més de 170 gimnastes que formen la secció han mostrat l'aprés amb un total de 37 coreografies

La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat ha celebrat un any més el seu tradicional Festival de Nadal, el dimarts 20 de desembre en un pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler ple de gom a gom. Amb això, les més de 170 gimnastes que formen la secció han traslladat als presents a una història nadalenca amb les seves coreografies.

La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat ha celebrat el seu tradicional Festival de Nadal. FOTO: Ale Gómez


El Festival de Nadal del Club Muntanyenc Sant Cugat, així, ha comptat amb un total de 37 coreografies dels diferents equips de l'entitat. Així doncs, des de les més petites fins a l'equip màster han mostrat als presents una exhibició en el qual l'element protagonista ha estat Nadal. El colofó de la festivitat ha sigut l'exhibició del gimnasta professional, Gerard López.

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem