Segon ascens consecutiu del CE Valldoreix a la Lliga Catalana de pàdel

L’equip femení E ha pujat a la 4a Categoria

L’equip femení E de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix ha aconseguit l’ascens a la 4a Categoria Femenina de la Lliga Catalana, que ha organitzat la Federació Catalana de Pàdel, del gener al desembre del 2014. Les valldoreixenques han finalitzat 3es i s’han assegurat l’ascens, reservat als 3 primers equips classificats en un grup de 10 conjunts de la zona del Vallès. Fins a la darrera jornada de la competició, i contra Les Fonts, el CE Valldoreix no es va poder assegurar la 3a plaça i l’ascens de categoria. La nova temporada a la 4a Categoria començarà el pròxim mes de febrer.

La capitana d'aquest equip, Mari Carmen Aramburu, ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat un ascens molt treballat, ja que no l'hem aconseguit fins l'última jornada de competició". Estem molt contentes d'haver ascendit. Som un grup molt unit, fem esport, i ens ho passem molt bé".

Les protagonistes
Les jugadores que integren aquest equip són: Sílvia Vilar, Olga Beltran, Cristina Cruz, Joana Almansa, Sandra Laverne, Mari Carmen Aramburu (capitana), Marta Sacristan, Beatriz Rico, Maria José Sánchez, Rosa Roca, Ana Maria Sabater, Montserrat Vila, Begoña Estadella, Carmen Nicolás, Míriam Capó, Gloria Tapias Xirau, Blanca Marsé i Marta Pagès.

Dos ascensos seguits
L’equip femení E del Club Esportiu Valldoreix va iniciar la 6a Categoria -l’última categoria de la Lliga Catalana- el setembre del 2014 i, posteriorment, va ascendir a la 5a Categoria, en dos ascensos consecutius.

 
Comentaris

Destaquem