Segona medalla d'or de Cristina García en un estatal de seleccions de bàsquet

La jugadora de Sant Cugat, de 13 anys, s'ha coronat campiona d'Espanya amb la selecció catalana infantil femenina de bàsquet

La jugadora de Sant Cugat, Cristina García de Sivatte, s'ha adjudicat, amb la selecció catalana infantil femenina de bàsquet, el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. En la final, Catalunya ha superat (68-58) Andalusia, aquest diumenge, 7 de gener. En semifinals, el combinat català ha derrotat (71-53) Canàries. En la primera fase, Catalunya ha guanyat Navarra (71-21), la Comunitat Valenciana (63-60), Madrid (62-56) i Galícia (83-47). L'estatal s'ha jugat del 3 al 7 de gener, a Valladolid.

Segona temporada de Cristina García al Femení Sant Adrià

Cristina García de Sivatte té 13 anys i aquesta està sent la seva segona temporada al Femení Sant Adrià, on juga a l'infantil femení A. Aquesta ha estat la segona medalla d'or de García en un Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, ja que ja se la va penjar en categoria mini, ara fa dos anys. La temporada passada, la 2016-2017, la santcugatenca va guanyar, amb el Femení Sant Adrià, el Campionat de Catalunya de Clubs Infantil Nivell A2.

D'altra banda, Christ Bonazebi, jugador de l'equip cadet A de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha finalitzat l'estatal en la cinquena posició, amb la selecció catalana cadet masculina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem