Serraboguñá domina amb mà fèrria les carreres d'obstacles sub-20

El valldoreixenc s'ha alçat amb el Campionat d'Espanya i amb la Lliga Nacional en la categoria sub-20

Joan Serraboguñá, del club OCR & Trail Ollou Racers, està en un gran estat de forma, i és que el valldoreixenc s'ha alçat victoriós en el Campionat d'Espanya de carreres d'obstacles sub-20 i en la Lliga Nacional. Amb això, l'atleta s'acomiada d'una temporada d'ensomni i ja prepara el seu debut a la categoria elit.

Així doncs, el valldoreixenc va acabar en la primera posició en la V Nacional de Carreres d'Obstacles d'Ocra Espanya, entre el dissabte 30 i el diumenge 31 d'octubre a Astúries, una carrera que compta amb diferents obstacles com salta murs, carregar troncs o passar estructures, entre altres. A més, en la Lliga Nacional, l'atleta també va acabar al capdavant de la classificació, després de guanyar la majoria de carreres que va competir.

Amb tot, el corredor del club OCR & Trail Ollou Racers es mostra molt satisfet: "És el premi a tots els meus anys d'esforços, així que estic molt content". En la pròxima temporada, el valldoreixenc competirà en la categoria elit, amb l'objectiu "d'acabar totes les carreres i estar el més amunt possible en la classificació".