Sese i Feliu donen els 3 punts al Sant Cugat FC en la represa de la Preferent

Les santcugatenques, molt superiors durant el partit, han tombat al conjunt sabadellenc en el tram final de l'enfrontament

El conjunt femení del Sant Cugat FC ha retornat a la Preferent amb victòria, després d'imposar-se per 1 a 2 al CE Sabadell FC, el diumenge 28 de febrer, en la represa de la competició. Les santcugatenques han estat les clares dominadores del partit, però han patit per acabar sumant els primers 3 punts.

Així doncs, en una primera part amb molt domini vermell-i-negre, però sense encert, l'enfrontament s'ha decidit en la 2a part. Laura Sese ha obert l'electrònic en el minut 71, tot i haver errat un penal prèviament, no obstant això, les sabadellenques han aconseguit la igualada en el minut 74, en un error del Sant Cugat FC. Finalment, la capitana Marta Feliu ha perforat la xarxa rival i ha donat els 3 punts el conjunt vermell-i-negre.

Tono Cadevall, tècnic del Sant Cugat FC, es mostra content amb el triomf assolit en la represa: "Ha sigut un partit on hem tingut molt el domini, on hem generat molt, però un error en aquesta categoria es paga car. Tanmateix, hem sabut resoldre l'enfrontament i estem molt contents per la victòria".

Amb tot, el conjunt santcugatenc rebrà, el diumenge 7 de març, a la Fundació P. CE Júpiter amb l'objectiu de seguir sumant per poder estar en la part noble de la classificació. "Cada partit és un món, però hem començat en un bon moment, amb l'equip rodat" ha sentenciat Cadevall.