Set equips del Club de Rugby Sant Cugat juguen el Torneig Nacional

El Sub-12 A aconsegueix el bronze en la Copa d'Or de Rendiment

Una important delegació del Club de Rugby Sant Cugat ha viatjat aquest cap de setmana a Valladolid, on s'ha disputat el Torneig Nacional de Rugbi Base. Concretament, el club santcugatenc ha viatjat amb 7 equips, tres sub-12, dos sub-10, dos sub-8. El que ha obtingut un millor resultat ha estat el Sub-12 A, que ha guanyat el bronze en la Copa d'Or de Rendiment.

Els altres dos equips que han jugat en el torneig de Rendiment –competitiu–, han estat el Sub-10 A, que ha quedat 8è en la Copa d'Or, i el Sub-8 A, que ha quedat primer en la Copa de Plata. El Sub-12 B ha quedat 5è de la Copa d'Or de Promoció, i el Sub-12 C, 2n de la Copa de Bronze de Promoció. El Sub-10 B ha finalitzat segon de la Copa de Plata de Promoció i el Sub-8 B, 4t de la Copa de Plata de Promoció.

El Torneig Nacional de Rugbi Base, que organitza anualment la Federació Espanyola de Rugby, ha aplegat més de 2.500 nens a les instal·lacions de Campos de Pepe Rojo. Enguany s'ha batut el rècord de participació. D'aquests, al voltant de 250 han estat de Sant Cugat. "Ha anat molt bé. Ens ha plogut molt, però esportivament ha estat un torneig perfecte", ha assegurat el president del club, Maurici Benito.

 
Comentaris

Destaquem