Set medalles del Club Muntanyenc al Campionat de Catalunya Cadet d'atletisme

Les medalles han estat 1 d'or, 4 de plata i 2 de bronze. Blanca Rius s'ha coronat campiona de Catalunya en la prova dels 600 metres llisos

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha saldat la seva participació en el Campionat de Catalunya Individual Cadet amb set medalles: 1 d'or, 4 de plata i 2 de bronze. Blanca Rius, de 15 anys, s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya en la prova dels 600 metres llisos amb una marca d'1 minut, 38 segons i 62 dècimes.

Les quatre medalles de plata han estat per a Ramon Adàlia, Laia González, Nora Taher i Clàudia Rofes. Ramon Adàlia ha assolit la segona plaça en la disciplina de triple salt, amb un salt de 13 metres i 19 dècimes. Laia González també ha estat segona, però en els 300 metres tanques, amb un registre de 46 segons i 38 dècimes. Nora Taher també ha ocupat la segona plaça en triple salt, amb un salt d'11 metres i 32 centímetres. Finalment, també ha estat segona Clàudia Rofes, en la prova de llançament de javelina, amb un llançament de 35 metres i 50 centímetres.

Frank Massot i Êllâ Bestué han estat tercers: Massot, en la prova de llançament de disc, amb un llançament de 42 metres i 65 centímetres, i Bestué, en el salt de llargada, amb un salt de 5 metres i 60 centímetres.

El Campionat de Catalunya Individual Cadet s'ha fet aquest dissabte, 16 de juny, a Vic. En la categoria femenina, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha acabat tercer entre un total de 43 clubs.

Primer Campus d'Atletisme de Pretemporada
Per primera vegada, la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha dissenyat el 1r Campus d'Atletisme de Pretemporada, que tindrà lloc del 3 al 7 de setembre a la pista municipal d'atletisme de la ZEM La Guinardera. El campus està dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys, amb sessions tècniques dirigides per set atletes olímpics de totes les especialitats i entrenadors nacionals d'atletisme d'alt rendiment.

 
Comentaris

Destaquem