contingut promocionat
logo club esportiu valldoreix

 

 

Setembre carregat d'activitats per a tothom al Club Esportiu Valldoreix

Les instal·lacions acolliran una nova edició del Guinot Prunera de Pàdel, les classes del nou curs de les escoles esportives, l'ITF Màster Tour Sènior Tennis de veterans i la Festa Major de Valldoreix

Aquest mes de setembre el Club Esportiu Valldoreix ha programat moltes activitats per a totes les edats. Un torneig de pàdel amateur, classes per a infants i adolescents, un torneig per a veterans i les activitats de la Festa Major de Valldoreix.

  Demana informació, ara!

Quines activitats ha programat el Club Esportiu Valldoreix al setembre?

Aquestes són els principals esdeveniments del club:

10a prova circuit Summapadel by Guinot Prunera

Del 18 al 24 de setembre organitzaren al club una nova edició del ja tradicional torneig amateur de pàdel del Circuit Summapadel by Guinotprunera. Es disputaran 4 proves masculines, 4 femenines i 3 mixtes obertes a tots els socis i sòcies de l'entitat i al públic en general.

Tots els partits es disputaran al millor de 3 sets, i les parelles eliminades a primera ronda podran participar en una prova de consolació. Per tant, totes les parelles s’asseguren la disputa d'un mínim de dos partits. Pel fet de participar-hi, cada jugador rebrà un complet welcome pack i la samarreta oficial Siux de regal.

La inscripció es pot fer a la web www.summapadel.com fins al 15 de setembre a les 10:00 hores. Els socis del club gaudiran d'un petit descompte en el preu d'inscripció.

Classes de tenis, pàdel, futbol i activitats dirigides

Els nens i adolescents del club han començat aquest mes de setembre el nou curs de l'escola de tenis, pàdel, futbol i activitats dirigides (trekking i mountain bike).

Les classes es fan a les instal·lacions del club, totalment equipades amb pistes de terra batuda, green set, mini tenis i pàdel.  A més, compten amb un camp de gespa de futbol, gimnàs, piscina i una pista de voleibol i tenis platja.

La inscripció està oberta i es pot fer a la secretaria del club.

Festa Major de Valldoreix

Del 15 al 17 de setembre, amb motiu de la Festa Major de Valldoreix el club organitza una sèrie d’activitats obertes i gratuïtes per tothom. Es disputaran tornejos de tenis (15 al 17), pàdel (15 al 17) i vòlei platja (16), i el dissabte al matí de 10:30 a 13:00 al Casalet de Valldoreix "Jornada de tenis al carrer” per a tots els infants.

També hi haurà “Jornada de portes obertes per conèixer les activitats de tenis i pàdel. Serà el dissabte 16 de setembre a partir de les 10:00.

Més info: Paelles i Buhos, plats forts del programa de la Festa Major de Valldoreix

Aquesta setmana les instal·lacions del club també estan acollint fins al 9 de setembre el Torneig ITF Master Tour Sènior Tennis masculí i femení de veterans.

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem