Sis actes esportius a la Festa Major de Mira-sol

El tercer Torneig Pepe Jurado de Futbol 7, la quarta edició de les II Milles de Mira-sol, el Campionat de Petanca de Mira-sol, partides simultànies d'escacs, el Campionat de Tennis de Taula, i la Bicicletada Popular, les activitats previstes

La Festa Major de Mira-sol comptarà entre aquest dissabte i diumenge 7 i 8 de juliol amb sis activitats esportives. Dissabte, de 9 a 21 hores, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, es jugarà la tercera edició del Torneig Pepe Jurado de Futbol 7. Hi jugaran un total de setze equips. El campió s’endurà un premi en metàl·lic de 500 euros; el segon, 250 euros; el tercer, un pernil, i el quart, una espatlla de pernil. L’organització, que va a càrrec del mirasolenc Pepe Jurado, també distingirà al millor jugador del torneig.

També dissabte, a les 9 hores, es donarà el tret de sortida de la quarta edició de les II Milles de Mira-sol, amb sortida i arribada al davant del Club Esportiu i Cultural Mira-sol, al passeig Sevilla, número 53. És una cursa popular per a totes les edats. A les 16.30 hores començarà el Campionat de Petanca de Mira-sol, que organitzarà el CP Mira-sol. El Club d’Escacs Sant Cugat organitzarà partides simultànies d'escacs a càrrec del Mestre Fide, Josep Maria Sorroche. Serà al Casal Cultural de Mira-sol, a partir de les 17 hores. Les inscripcions són gratuïtes. A les 18 hores començarà el Campionat de Tennis de Taula, al Casal Cultural de Mira-sol.

Diumenge, a les 10 hores, tindrà lloc una nova edició de la Bicicletada Popular, que començarà al Casal Cultural de Mira-sol.

 
Comentaris

Destaquem