Sis jugadors del Rugby Sant Cugat, campions d'Espanya amb la selecció catalana

La selecció catalana ha guanyat el Campionat Autonòmic S14 per segona vegada consecutiva

La selecció catalana de Rugby S14 va guanyar el Campionat Autonòmic al camp de Puerta de Hierro madrileny el passat 26 de març. L'equip està format per jugadors de diferents clubs de tota Catalunya, entre altres, sis jugadors del Rugby Sant Cugat; Joaquín Ferradas, Pol Sucarrats, Lucia Ripol, Isac Machado, Yago Leconte i Luca Centeno.

Per segona vegada consecutiva, Catalunya ha pujat dalt del podi després d'un intens partit. L'equip va acabar empatant a 13 punts a la classificació amb Madrid, però gràcies a un average de punts més favorables, la selecció es va proclamar campiona d'Espanya.