Sofia Carro (UESC), medalla de bronze en el TOP Estatal de Joves

La palista vermell-i-negra va acabar en la 3a posició en la categoria aleví femení

La jugadora de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat Sofia Carro ha estat medalla de bronze en la categoria aleví femení en el TOP Estatal de Joves, en una competició disputada a Narón (A Corunya), entre el dissabte 6 i el diumenge 7 de maig. La jove palista va aconseguir pujar al podi, després de guanyar 5 dels 7 duels que va disputar.

Amb això, Carro va ser capaç de vèncer a Blanca Muñoz (Novacartama TM) per 3 a 1, a Eloisa Barreda (ETM Torrelavega) per 3 a 2, a Carmen Domingo (CTT Borges) per 3 a 0, a María Janny (CTT L'Hospitalet) per 3 a 0 i a Esther Hasek (Burgos Féminas TM) per 3 a 1. Per contra, la santcugatenca es va veure superada per Renata Shypsha (TT Ganxets i medalla d'or) per 0 a 3 i per Jiaqi Gijo (El Club del Mar de San Amaro i medalla de plata) per 1 a 3.