Sofia Carro (UESC) obté 2 ors en el Campionat d'Espanya de tennis taula

El club vermell-i-negre va aconseguir fins a 10 podis en aquesta competició estatal, rècord històric de l'entitat

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat segueix d'enhorabona, i és que el club vermell-i-negre va pujar en 10 ocasions al podi del Campionat d'Espanya, en una competició a Zamora, que va arrencar el 21 de juny i que s'allargarà fins al 9 de juliol. Amb això, els santcugatencs van aconseguir 2 ors, 2 plates i 6 bronzes.

La gran protagonista de la competició va ser Sofia Carro, i és que la palista es va fer amb la medalla d'or, i és que juntament amb la jugadora dels Reus Ganxets Renata Shypsha, va guanyar els dobles alevins femení i l'aleví femení per equips. Carro, a més, va ser plata en la prova individual aleví femení i bronze amb la també santcugatenca Cristina Estivill i amb Renata Shypsha en la prova per equips femení infantil.

Un altre nom destacat de la UESC va ser Mariona Munné, i és que la santcugatenca es va adjudicar 3 bronzes: en dobles mixtes juvenils (amb Diego Lillo del TM Alicante), en individual sub-21 femení i en dobles sub-21 femení (amb Ángela Rodríguez del Leka Enea Irun). També gran paper de l'aleví Tianxiang Zou, que va ser plata en equips masculí (amb Oriol Martínez del Valls del Nord) i bronze en individual aleví. Finalment, Agnès Llovet era bronze en dobles mixtes benjamí (junt amb Joan Granados del CTT Badalona).