Un sòlid Handbol Sant Cugat assoleix 2 punts d'or davant un rival directe

Els vermell-i-negres han firmat un partit per emmarcar en defensa, encaixant només 7 dianes en cada parcial

El masculí del Club Handbol Sant Cugat ha guanyat 28 a 14 davant el CH La Salle Montcada, en un partit molt seriós en defensa dels vermell-i-negres, el dissabte 11 de febrer. Els santcugatencs han pogut escapar-se ràpidament en el marcador des del xiulet inicial i obtenen 2 punts d'or en la lluita per les fases d'ascens, davant un rival directe que ha notat en excés alguns dels jugadors que han estat baixa en el matx.

El CH Sant Cugat ha arrencat espectacularment en defensa, amb un sòlid Dídac Pallarès en totes les accions, que ha permès als locals obrir una escletxa en el marcador (3 a 0). El tècnic visitant, amb això, s'ha vist obligat a demanar un temps mort, no obstant això, ha resultat estèril, i és que els vermell-i-negres estaven molt seriosos darrere, podent robar contínues pilotes i trencant el partit (8 a 1), amb 3 gols de Jordi Sancho i un recital d'aturades de Joan Costa.

El conjunt visitant no estava trobant el seu joc en el primer parcial i això ho aprofitava Mikel Rubiño, amb jugades de molta habilitat, per castigar els rivals (13 a 3). En el tram final de la 1a part, però, als jugadors del CH Sant Cugat se'ls ha ennuegat les accions ofensives i, amb un parcial de 0 a 3, el conjunt visitant ha pogut maquillar el resultat abans del pas pels vestidors (14 a 7).

Mateix guió de partit en la 2a part

La falta d'encert amb la qual han acabat els vermell-i-negres en el tram final de la 1a part ha continuat en la represa de l'enfrontament, i és que el CH Sant Cugat no estava trobant la fluïdesa dels primers 20 minuts de joc. Per sort dels santcugatencs, el CH La Salle Montcada seguia fora de partit i no es veia capaç de retallar la diferència en el marcador (18 a 11).

Amb el pas dels minuts, els locals han aprofitat la desconnexió que estaven patint els seus rivals, i en uns bons minuts d'Aleix Vaz, el CH Sant Cugat ha pogut ampliar el seu avantatge en el marcador (22 a 11), també gràcies a les bones intervencions de Joan Costa sota pals. En el tram final del duel, els locals han sabut jugar amb el ritme del partit per acabar vencent 28 a 14.

Dani Ariño, entrenador del CH Sant Cugat, ha assenyalat que no s'esperaven obrir una escletxa tan ràpid en el marcador: "Hem començat molt bé en el partit i hem agafat ràpidament avantatge, més de la que esperàvem, fet que en algun moment ens ha dificultat mantenir la concentració. No obstant això, hem mantingut el to defensiu fins al final".

Amb aquesta victòria, el CH Sant Cugat es manté en la 2a posició de la classificació, 2 punts per sobre dels seus immediats perseguidors, tot i comptar encara amb un partit pendent. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres visitaran la complicada pista de l'OAR Gràcia Sabadell, el dissabte 18 de febrer, conjunt situat a 4 punts dels santcugatencs.