La solidaritat tornarà a omplir el CE Valldoreix amb el Todos X Esther

El club acollirà la segona edició d'aquest torneig solidari en el qual es recapten fons per una dona que pateix la malaltia de Huntington

El Club Esportiu Valldoreix s'omplirà de solidaritat un any més amb Todos X Esther, un torneig solidari que se celebrarà entre el dijous 7 i el diumenge 10 de març. L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaptar fons per a una dona de 45 anys que pateix la malaltia de Huntington, una malaltia neurològica, hereditària i degenerativa.

En l'edició d'enguany, totes aquelles persones interessades podran inscriure's per participar en un dels següents tornejos: voleibol, pàdel, pàdel infantil, tennis o tennis infantil. Les inscripcions per poder participar en la 2a edició de Todos X Esther romandran obertes fins al pròxim dimarts 27 de febrer.

A més dels tornejos, hi haurà un número de compte obert per a tothom que vulgui fer un donatiu (ES93 2100 0423 99 0200552994) i es realitzarà una rifa solidària (3€ la papereta) també per recaptar fons. Amb tot, una celebració que comptarà amb música, concerts, zumba i moltes altres sorpreses.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem