Un solitari gol de Gigi Oliva a domicili allarga la bona dinàmica del Junior FC

Les blau-i-negres han suat de valent per vèncer, però aprofiten un penal stroke per encadenar la seva 12a jornada sense perdre

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha pogut tirar endavant un partit que per moments se li estava ennuegant, guanyant 0 a 1 a l'RS Tenis, el diumenge 30 d'abril. El triomf, però, ha requerit esforç, i és que no ha estat fins al darrer quart que ha arribat el gol.

Amb això, les blau-i-negres han sortit sobre el terreny de joc amb la intenció de mantenir la segona posició de la classificació. L'equip ha tingut opcions per perforar la porteria rival, però en aquesta ocasió, les santcugatenques no estaven encertades i els minuts anaven avançant. Ja en l'inici del darrer quart, Gigi Oliva ha aprofitat un penal-stroke per trencar la igualada i el Junior FC ha sabut mantenir la diferència en els últims 15 minuts.

Amb el triomf, el Junior FC es manté en la 2a posició de la classificació, a 3 punts del líder, la UD Taburiente, quan resten 5 jornades perquè finalitzi la lliga regular. El pròxim repte de les blau-i-negres serà vers la Real Sociedad, el diumenge 7 de maig.