Un solvent Olimpyc Floresta FS guanya i es manté en la zona noble

Els locals, amb una gran primera part, han encarrilat la victòria i se situen en la 6a posició de 16 equips

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha guanyat 5 a 3 al CFS Esparreguera, el dissabte 7 de maig, en un partit en el qual els jugadors locals han demostrat la seva qualitat. Amb això, els florestans s'han aprofitat de la mala situació que està vivint el rival per sumar la seva 2a victòria seguida.

El partit ha començat de la millor manera possible pels locals, i és que Pau Ruiz ha obert l'electrònic en els primers minuts de l'enfrontament. A més, Víctor Olivera ha pogut posar terra per mig, anotant el 2 a 0. Tot i que el CFS Esparreguera ha retallat distàncies, Adrià Santaolalla, abans del pas pels vestidors, ha tornat a col·locar la diferència de 2 gols a favor dels florestans.

En la represa, els visitants han sortit amb l'objectiu de capgirar l'electrònic (3 a 2). Un cop superada l'embranzida del CFS Esparreguera, l'Olimpyc Floresta FS ha dilapidat qualsevol opció de remuntada, amb les dianes de Xavier Monrabal i Jordi Reixach. En el tram final, els visitants han col·locat el definitiu 5 a 3.

Amb aquesta victòria, l'Olimpyc Floresta FS es manté en la 6a posició de la classificació, quan només resten 3 jornades. En la pròxima, visitaran la pista del Sant Sadurní FS, 12è i quart per la cua del grup 2 de la Tercera Divisió Nacional.