Stoichkov, l'atractiu de la presentació dels 26 equips i l'escola de la Penya Blaugrana

Josep Maria Félez ha assegurat que "el 99% dels nens del club són de Sant Cugat" i ha demanat a l'alcaldessa "nous vestidors i el cobriment de les grades del camp de futbol"

En un acte ple de lluminositat i música, la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov ha presentat els seus 26 equips (452 jugadors) i l'escola d'iniciació, amb uns 60 futbolistes, aquest dilluns, 22 d'octubre, a la tarda, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Després d'uns anys de no poder assistir a la presentació, Hristo Stoichkov, exjugador del primer equip de futbol del FC Barcelona i President d'Honor de les Escoles de Futbol Hristo Stoichkov, ha estat el gran atractiu d'un acte que ha presentat el periodista esportiu Xavi Torres i que han seguit en directe unes 300 persones.

Presentació de la Penya Blaugrana de Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.


Els seus 26 equips (6 benjamins, 8 alevins, 5 infantils, 3 cadets, 2 juvenils i 2 sèniors). s'han fet la fotografia oficial de la temporada 2018-2019 i han desfilat sobre la gespa, convertint-se en els protagonistes de l'acte.

PRESENTACIO PENYA BLAUGRANA 33

Els 26 equips i l'escola de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov. FOTO: Bernat Millet

Ple d'autoritats

L'acte ha comptat amb la presència de Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, acompanyada d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports; Hristo Stoichkov, President d'Honor de les Escoles de Futbol Hristo Stoichkov; Ramon Maria Calderé, representant del FC Barcelona; Xavier Cortés (Units per Avançar), regidor no adscrit de l'Ajuntament de Sant Cugat; David Rodríguez, representant de la Federació Catalana de Futbol; Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat; Antonio Sánchez, director de les Escoles de Futbol Hristo Stoichkov, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Félez: "El 99% dels nens de l'escola són de Sant Cugat"

Josep Maria Félez ha basat la seva intervenció en els parlaments assegurant que "el 99% dels nens del club són de Sant Cugat" i ha demanat a l'alcaldessa "uns nous vestidors i el cobriment de les grades del camp de futbol".

PRESENTACIO PENYA BLAUGRANA 4

Un dels equips de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov. FOTO: Bernat Millet

Sánchez: "A l'escola volem inculcar aquests valors"

Antonio Sánchez ha destacat "les dues funcions primordials que tenim com escola de futbol: esportiva, aprendre els fonaments tècnics propis d'aquest esport, i l'educativa. L'esport, i en aquest cas el futbol, és una eina de transmissió de valors i a l'escola volem inculcar aquests valors. Per a nosaltres és molt important. Aquesta és la nostra filosofia de l'escola". Sánchez també ha afirmat que "tinc molt clar que uns quants dels nostres jugadors arribaran a ser professionals, que viuran del futbol. Però ser professional només són 8 o 10 anys, i persona se n'és tota la vida".

Stoichkov: "Demostrem a molta gent que som una gran família"

Hristo Stoichkov ha assegurat que "vosaltres sou la meva família i cada dia, setmana i any demostrem a molta gent que som una gran família, una família que creix dia a dia. Sant Cugat m'ha obert els braços i m'ha donat aquesta gran responsabilitat".

Carmela Fortuny ha tancat els parlaments tot explicant que "quan parlem de valors, de civisme i unir l'esport a altres factors més enllà dels resultats esportius, la PB Sant Cugat n'és un gran exemple, i us felicito".

PRESENTACIO PENYA BLAUGRANA 64

Les autoritats en la presentació. FOTO: Bernat Millet

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem