El Super Gran Slam de pàdel torna a fer parada al CE Valldoreix

El club valldoreixenc acull per 14a vegada la màxima competició de la Federació Catalana de Pàdel

El Club Esportiu Valldoreix serà escenari un any més del Super Gran Slam, i ja en van 14 ocasions, un campionat en el qual participen els millors jugadors de la Federació Catalana de Pàdel, entre el diumenge 19 i el 26 de maig. Com ja va sent habitual, hi haurà premis en metàl·lic per a la 1a categoria per un valor de 7.500 euros.

Les inscripcions per participar en aquesta competició segueixen obertes fins al pròxim divendres 17 de maig. En la 1a categoria masculina participaran 28 jugadors, mentre que en la 1a categoria femenina ho faran 16 jugadores. A partir d'aquí, hi haurà més categories en funció dels jugadors inscrits.

Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix, ha celebrat poder acollir aquesta competició: "És la prova més important i que més punts dona pel rànquing de la Federació Catalana de Pàdel i això situa la vila de Valldoreix en la part més alta". Per la seva banda, el president de l'EMD Valldoreix, Juanjo Cortés (Valldoreix Plural), ha lloat la tasca del club valldoreixenc: "El Club Esportiu Valldoreix, amb tornejos així, projecte i dinamitza la vila de Valldoreix. És un orgull compta amb un club de referència d'esports de raqueta".

Amb tot, durant el Super Gran Slam, se celebrarà la 3a Jornada del Pàdel Català, el dissabte 25 de maig de 9 a 14 hores, unes jornades dinamitzades per professionals de l'esport que explicaran el desenvolupament del pàdel i com millorar la pràctica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem