El TAD deixa finalment al Rugby Sant Cugat sense jugar el play-off al títol

El tribunal ha acceptat parcialment el recurs de l'Eibar Rugby Taldea, després que el conjunt basc fos sancionat per alineació indeguda en un partit contra les santcugatenques

El somni del femení del Club de Rugby Sant Cugat de participar en el play-off al títol de la Divisió d'Honor ha quedat esmicolat, després que el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD per les seves sigles en castellà) hagi acceptat parcialment el recurs presentat per l'Eibar Rugby Taldea. Amb això, el conjunt basc, que va ser sancionat per alineació indeguda en un partit contra les santcugatenques, queda absolt de la sanció i els seus efectes.

Més info: El Rugby Sant Cugat fa els deures, però queda a l'espera del TAD per ser en el play-off

La polèmica esdevé del duel de la 10a jornada entre el CR Sant Cugat i l'Eibar Rugby Taldea, en el qual les visitants s'imposaven 12 a 27. No obstant això, el club blau-i-negre denunciava que el conjunt basc havia alineat a Yamila Alejandra amb fitxa de formació, quan realment no era elegible en aquest criteri. En primera instància, el Comitè Nacional d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Rugbi va decidir sancionar l'Eibar Rugby Taldea amb el partit per perdut per 21-0 i la penalització de 2 punts; tanmateix, i després del recurs presentat pel conjunt armer, el TAD ha donat la raó a l'Eibar Rugby Taldea, per la qual cosa es manté el 12 a 27 aconseguit a la ZEM La Guinardera.

Amb tot, el Club de Rugby Sant Cugat perd aquests 5 punts que li havia atorgat el Comitè Nacional d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Rugbi i acaba la lliga regular de la Divisió d'Honor en la 6a posició, a 3 punts de l'Eibar Rugby Taldea, conjunt que tanca el play-off al títol de la competició, en la 4a posició.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem