Tant si ets un nen, com un adult, millora el teu tennis!

Experiència, il·lusió i professionalitat al servei de tots els jugadors

Quan es comença a jugar a tennis és important fer-ho al costat de professionals que tinguin un ampli coneixement de què és aquest esport, però que també dominin les tècniques didàctiques necessàries. D'altra banda és imprescindible disposar d'unes instal·lacions adequades i en perfecte estat per poder aprofitar al màxim cada minut a la pista. Si es compleixen aquests factors, i l'alumne s'ho passa bé, aprendre a jugar a l'esport de la raqueta pot ser una experiència sensacional.


Precisament a això es dedica l'escola de tennis Set Ball. A més, divideixen les seves classes en dues escoles diferents: la d'adults i la de nens. A l'escola de tennis d'adults, els jugadors podran aprendre tant a realitzar els gestos bàsics del tennis, com, si ja tenen les nocions bàsiques, a millorar el seu joc. Durant els entrenaments, es practiquen els cops tècnics, també a dirigir la pilota i, a banda d'això, també es farà treball mental per ensenyar a aguantar les diferents fases del partit.

 

A més, l'escola també fa treball mental per afrontar les diferents fases del partit, important per adquirir fortalesa mental per enfrontar-se a la pista de terra batuda. 

I pels nens...

Durant els entrenaments, es practiquen els cops tècnics, també a dirigir la pilota... FOTO: Cedida

L'escola de nens, en canvi, té diferents grups per assegurar que cada alumne pugui aprofitar al màxim les hores que inverteix. Hi ha el grup base, el grup pont i el grup d'alt rendiment. El primer està dividit per edats; el segon serveix per fer més suau el pas cap a la "semi professionalitat"; i el tercer està dividit en dos nivells, el segon dels quals és d'una exigència més que notable. Cal apuntar també, que a Set Ball tenen un grup de minitennis pels més petits. Disposen d'una petita pista de tennis adaptada per a ells, així com de raquetes i pilotes especials.


Un altre aspecte que també destaca d'aquesta escola de tennis és l'atenció que posa en educar a través de l'esport. És evident que els nens van a entrenar per aprendre a jugar, però aquestes estones a pista són moments molt adients per adquirir valors com la companyonia, el treball en equip, la seguretat en un mateix, l'esforç, la disciplina...

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?