Teampartners seguirà gestionant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom

Ho farà els pròxims 3 anys

L'empresa de Sant Cugat Teampartners seguirà gestionant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Teampartners és l'empresa que ha guanyat el concurs públic per continuar explotant l'OMET. Ho farà els pròxims 3 anys, més una pròrroga màxima de 2 anys més.

Procés administratiu
Amb tot, com en qualsevol concurs públic, els tècnics de l'Ajuntament hauran de donar, a partir d'ara, el vist-i-plau a la documentació que ha aportat l'empresa que ha obtingut més puntuació (aquest dilluns, 17 de novembre, s'ha tancat el sobre 3 del procés) i també hi ha un període de temps per qualsevol al·legació que es pugui produir.

Ho ha d'aprovar el Ple Municipal de l'Ajuntament
L'últim pas administratiu serà quan el Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat aprovi la resolució d'aquest concurs públic. Segons l'Ajuntament, l’adjudicació definitiva i la signatura del contracte està previst que es faci al gener de 2015.

Si han presentat 4 empreses
Quatre són les empreses que s'han presentat al concurs públic. Un cop tancat el sobre 3 del procés, l'empresa que ha aconseguit més puntuació ha estat Teampartners, seguida de Llop Gestió de l'Esport de Molins de Rei, l'empresa santcugatenca Fundació Paidos, i Ferrovial Servicios.

Com que en els últims anys la regidoria d'Esports no ha convocat aquest concurs públic, ha provocat que l'OMET hagi estat en els últims anys en pròrroga forçosa.

 
Comentaris

Destaquem