La tenista Rebeka Masárová s'alça campiona a l'Open de Palma del Río

La tenista, que s'entrena al CE Valldoreix, va aconseguir imposar-se en aquest torneig de la ITF Women's World Tennis Tour

La jove tenista espanyola, Rebeka Masárová, del Club Esportiu Valldoreix, va guanyar el torneig Generali Open, disputat a Palma del Río (Còrdova) en imposar-se a la final del torneig a la suïssa Lulu Sun. Masárová, de 21 anys, que forma part de la BTT Tennis Academy, va imposar-se en la prova del circuit del World Tennis Tour de la Federació Internacional de Tennis, un torneig que també dona punts per al rànquing a WTA, on ara mateix se situa en la posició 306.

En la final del torneig en pista dura, disputada el diumenge 4 de juliol, Rebeka Masárová es va imposar a Lulu Sun, per 2 sets a 1, per 6-3, 1-6 i 7-6. En la fase prèvia es va imposar a la primera ronda a la xinesa Shuyue Ma per 6-2 i 6-4 i en segona ronda a la italiana Giulia Gatto per 6-1 i 6-2. Masárová va accedir a semifinals després que la seva rival a quarts, Marina Bassols es retirés amb el partit amb 6-2 i 2-1 en el segon set a favor seu i en el partit per accedir a la final va guanyar a la russa Anastasia Zakharova per 2 sets a 0 per 6-3 i 6-0.