The Family Run omple amb més de 500 participants

La jornada atlètica, de caràcter familiar, inclusiu i solidari, ha estat tot un èxit, segons l'organització

The Family Run a Sant Cugat, cursa atlètica no competitiva organitzada pel Junior FC, ha acollit més de 500 participants en la seva primera edició. L'experiència de fusionar esport, família, inclusió social i solidaritat ha donat resultat, i el turó de Can Mates i el Parc Central s'han omplert de famílies i d'atletes. Cal recordar que de cada inscripció, un euro s'ha destinat l'Associació Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica (ASHUA), amb l'objectiu d'ajudar la santcugatenca Nadja Vera, que pateix aquesta malaltia.

En total s'han fet cinc curses. A la primera, de 2,4 quilòmetres, hi han participat pares i mares amb nens en cotxet. La segona, la d'adults, ha estat de 5 quilòmetres les dues voltes i de 2,4 quilòmetres la d'una. Posteriorment s'han fet tres curses, per a nens d'entre 11 i 14 anys, d'entre 7 i 10 anys, i d'entre 3 i 6 anys. En la darrera els nens han corregut acompanyats d'un familiar.

Un munt d'activitats paral·leles

L'organització també ha ofert diferents activitats paral·leles, com una festa familiar al final de la cursa, servei de ludoteca, estacions del campus d'estiu del Junior FC (tallers i jocs) i una xocolatada. Els Kata Kitinga han posat ritme i so abans, durant i després de les curses.

Un èxit organitzatiu

Les proves s'han fet entre el Parc Central i el turó de Can Mates. FOTO: Lali Puig

Aina Conca, directora de The Family Run, ha assegurat que la prova ha estat un èxit: "Per una ciutat com Sant Cugat el resultat ha estat un èxit, de fet hem hagut de tancar inscripcions perquè per seguretat no es podia inscriure ningú més". Conca ha reconegut que estan molt contents: "Ha estat una festa, s'ha respirat molt bon ambient, i la veritat és que ha valgut la pena tot l'esforç i sacrifici, tant del Junior, com dels voluntaris i dels patrocinadors.

Conca també ha parlat del futur: "És una prova que quadra molt amb la ciutat de Sant Cugat i la idea és que sigui continuista i que cada any puguem organitzar un The Family Run".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem